Experimenteaza Starea de Rasfat

PRINCE RESIDENCE SPA

Descopera o zona noua de relaxare in centrul Bucurestiului. Langa parcul Carol, zona Unirii, Prince Residence Spa te asteapta sa experimentezi cele mai noi tehnici de relaxare si infrumusetare.

O escapada de romantism si senzualitate? O nevoie acuta de relaxare prin masaj?

Salonul nostru te asteapta sa experimentezi relaxarea ca o stare de rasfat!

Am dotat salonul cu echipamente de ultima generatie, capsule spa slim activ, criolipoliza cu aparat cooltech si chiar impachetari cu vin (vino terapie).

Te asteptam sa fii rasfatat/a!

AFLA MAI MULTE

Tratamente terapeutice

270

Capsule spa slim active

153

Masaje de relaxare

967

Tratamente crioliza

54
Experimenteaza Starea de Rasfat

Tratamente si masajeline1line2

Masajele de relaxare si tratamentele corporale iti dau o stare nu doar de bine. La noi te vei simti rasfatat! Vii ca un musafir si te simti ca un print!

Experimenteaza Starea de Bine

Oferte specialeline1line2

Am conceput pachete de servici special pentru tine. Tratemente cu caspule, impachetari si alte servici exclusiviste. La noi starea de bine este un must-have!

550/10 sessions

Impachetari Anticelulitice si slabire

Impachetari Anticelulitice si slabire THERMA-FRIO-SHOCK 1 sedinta/abonament 10 sedinte 75 lei/550 lei IMPACHETARE Film osmotic (la rece) 1 sedinta/abonament 10 sedinte 50 lei/400 lei CAPSULA SPA INFRAROSU 1 sedinta/abonament 10 sedinte 80 lei/600 lei   **Preturi valabile la data de 01.01.2019 Pentru costurile actualizate va rugam sa acecsati pagina Tarife sau sa ne contactati telefonic! […]

Vezi toate ofertele

Electrostimulare

Tratemente de slabire prin Electrostimulare ELECTROSTIMULARE 50 min. ELECTROSTIMULARE 1 sedinta/abonament 10 sedinte 35 lei/250 lei ELECTROSTIMULARE (in capsula ) 1 sedinta/abonament 10 sedinte 80 lei/600 lei ELECTROSTIMULARE SANI 1 sedinta/abonament 10 sedinte 35 lei/250 lei ELECTROSTIMULARE 15 min. FAST – SLIM 1 sedinta/abonament 10 sedinte 35 lei/250 lei ELECTROSTIMULARE FACIAL 1 sedinta/abonament 10 sedinte […]

Vezi toate ofertele
La noi te simti ca un Print!

Profesionisti in tot ceea ce facem!line1line2

Utilizam cele mai adecvate echipamente, cele mai bune si mai recomandate accesorii in cadrul sedintelor de masaj, terapeutice sau de crioliza.

Va asteptam cu drag la PRINCE RESIDENCE Spa Salon in zona Unirii

Vezi galeria de imagini
Vei fi tratat/a cu rasfat

Echipa noastra de specialistiline1line2

Ne perfectionam in permanenta pentru a raspunde cu profesionalsim tuturor provocarilor

Rasfatul exista la Prince Residence Spa zona Carol!

Ultimele servicii adaugateline1line2

Ne imbunatatim in permanenta serviciile. Cele mai noi tehnologii sau substante utilizate le veti regasi aici. Ne dorim tot ce este mai bun pentru d-voastra!

Starea de Bine ca un Rasfat

Sfaturi utile pentru un corp sanatos si fericitline1line2

Sanatatea corporala si cea mintala sunt cele doua jumatati ale paharului vietii. Aici, la Spa Caro Unirii, veti gusta din plin cele mai relaxante si mai binefacatoare tratamente.

Experimenteaza Starea de Rasfat!

Produse terapeutice si de masaj utilizateline1line2

Calitatea serviciilor este data de echipa de profesionisti, de echipamentele utilizate dar si de produsele si accesoriile fiecarui serviciu. Produsele naturiste sau de sanatate pot fi vizualizate mai jos.

Experimenteaza Starea de Bine!

Recomandarile clientilorline1line2

Vom incerca sa te facem sa te simti ca un print dar nu doar atat! Pentru este important sa iti doresti sa devii iar print, sa fii iar rasfatat si data care vine!